Cukrář | VímVíc.cz
Profese Cukrář

Cukrář

Cukrář je pracovník v potravinářském průmyslu . Náplň práce cukráře tvoří výroba cukrářských výrobků, těst, cukrovinek, zmrzliny či zpracování čokolády nebo marcipánu.

Bývá požadován výuční list v oboru a samozřejmostí je potravinářský průkaz. Předchozí praxe nebývá nutná, ovšem může být zajisté výhodou. Důležitá je manuální zručnost a pečlivost.

Kromě výroby cukrářských výrobků cukrář přijímá, kontroluje a skladuje suroviny, potřebný materiál a provádí expediční a hygienicko-sanitační práce. Balí, aranžuje a vystavuje výrobky, případně obsluhuje výrobní linku v cukrářské výrobě.

Porovnání nabídek práce na pozici Cukrář

Srovnejte si různé pracovní nabídky na pozici Cukrář a vyberte si tak to nejlepší volné pracovní místo na daném postu!